Hur du använder våra produkter

Ditt barns känsliga hud har behov av anpassad hudvård

Little Cirkus produkter är baserade på noga utvalda ingredienser i optimala koncentrationer. 
Little Cirkus Baby Lotion är en mjukgörande och näringsrik kräm som ger ditt barns hud den vård den förtjänar. Den lugnande sammansättningen tar hand om huden på bästa sätt,  vilket gör den till den perfekta krämen för hela familjen.
Känner du att ditt barn har extra torr hud? Rengör först med Little Cirkus Baby Wash som fungerar som en återfuktande tvål och milt schampo. Den kan både användas som duschkräm likväl i badvattnet. Avsluta med att smörja in med Little Cirkus Baby Oil för optimal vård. 
För en extra boost av fukt kan du blanda en del Baby Lotion med en del Baby Oil, vilket ger din hud den ultimata vårdinfusionen innan nattens vila.
Tänk på att bad är skonsammare än dusch, då det mjukar upp huden och avlägsnar döda hudceller för att fukten ska kunna tränga djupare in. Använd Baby Wash för att rengöra barnet varsamt och öka hudens skyddsbarriär, och avsluta badritualen genom att smörja in hela kroppen.
När det gäller hårvård, rekommenderar vi att du tvättar ditt barns hår två gånger. Första tvätten tar bort all smuts, medan den andra ger håret en djuprengöring för att hålla det rent och fräscht.
Våra produkter fungerar tillsammans för att skapa en god hudhälsa till ditt barns känsliga hud. Tillverkade utan silikoner, parabener, artificiella färger, mineraloljor, parfymer, och andra onödiga tillsatser och kemikalier som inte hör hemma på ditt barns hud.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända