Om oss

Little Cirkus story

Little Cirkus lanserades i Sverige av Anna Aro Ring.
Det var efter att Anna själv blivit mamma som hon insåg att majoriteten av produkterna på marknaden som marknadsfördes mot barn ofta innehöll tveksamma kemikalier. Ämnen som barn inte behöver komma i kontakt med. Det var då idén föddes om att skapa en hud- och hårvårdsserie helt fria från modifierade ämnen, baserad på ekologiska och 100 % veganska ingredienser, framtagen och producerad i Sverige.– Att förvandla den här idén till något konkret var av stor betydelse för mig. Våra barn är en så viktig del av livet, så varför inte skapa något som gör gott både för dem och miljön.


Vår vision

Föreställ dig en rad hudvårdsprodukter speciellt framtagna för barn, som innehåller milda beprövade ingredienser, de bästa av oljor och fetter – precis vad våra barns hud behöver. Inget konstigt, inga dumma tillsatser och framförallt helt unikt! 
Som förälder kan du med Little Cirkus vara 100 % säker på att du ger ditt barn det allra bästa. Vårt utbud av produkter ger näring och mjukgör känslig hud och är snälla mot miljön.  

- Vår filosofi är att skapa de allra bästa hudvårdsprodukterna för våra barn, och presentera dem på ett stilfullt och personligt sätt. 

Endast det bästa för våra barn

Little Cirkus är ett svenskt hudvårdsmärke som erbjuder en ekologisk hud och hårvårdsserie för barn och baby. Hela kollektionen är utvecklad och tillverkad i Sverige av de finaste råvarorna för att passa ditt barns känsliga hud.. Upptäck Little Cirkus värld där produkter utvecklas för att skapa både en bättre och vackrare värld. Låt badstunden bli en speciell ritual där du tillsammans med Little Cirkus produktsortiment kan vara säker på att du ger ditt barn det allra bästa av det bästa.